La llei prohibeix fer més de 80 hores extres a l'any: tot el que has de saber sobre el registre laboral obligatori

Aquest dilluns ha estat el primer dia laborable que per llei les empreses han de registrar els horaris laborals dels seus treballadors. Us recordem que l’empresa T2app ofereix el servei control horari amb les prestacions més actuals amb condicions preferents per a les empreses i entitats membres del PAE MATARÓ MARESME i de la FAGEM.

GENTIC dóna "Les claus de l'èxit empresarial i professional a l'era digital" amb Andoni Rodríguez al Tecnocampus

GENTIC et porta l'oportunitat de conèixer de primera mà les claus de l'èxit empresarial i comercial. Andoni Rodríguez de Galarza, formador i especialista comercial, ens donarà les bases per planificar, captar, optimitzar i fidelitzar clients B2B a l'era digital. Aquesta formació està enfocada a tots aquells professionals TIC amb ganes de descobrir una nova manera d'assolir l'èxit empresarial o professional en plena era digital.

El Maresme es va situar el 2018 entre les 10 comarques més competitives del país.

La comarca es va situar el 2018 com la vuitena comarca en el rànquing de competitivitat que elabora la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP). El top ten l'integren el Barcelonès (79,2 punts), Vallès Occidental (59,7), Gironès (54,2), Baix Llobregat (52,9), Tarragonès (50,8), Segrià (48,3), Vallès Oriental (47,1) Garraf (45,4) i Bages (44).

 

Font: fagem.org