Aprofita les tarifes preferencials i visita la Fira ITMA

 

La fira ITMA (International Textile Machinery Exhibition) és l’esdeveniment internacional de maquinària tèxtil de referència mundial que se celebra cada quatre anys. La pròxima edició se celebrarà a Barcelona al recinte de Fira de Barcelona-Gran Via, del 20 al 26 de juny de 2019. En la seva última edició, celebrada a Milà l’any 2015, ITMA va tenir una participació de 123.000 visitants professionals de 147 països diferents, amb 1.600 expositors provinents de 46 països.

Seguint amb el seu focus en la innovació, ITMA ha escollit per aquesta nova edició, el lema ‘Innovant en el món dels Tèxtils’; s’exhibiran diferents productes i processos intel·ligents per a mantenir-se a l’avantguarda de la competència.

L’esdeveniment també comptarà amb un programa de conferències i trobades que afegiran valor per als visitants i compradors que assisteixin a la convocatòria.

FAGEM, com a organització col·laboradora amb la Fira ITMA, pot oferir als seus associats el passi d’accés per a 7 dies per a visitar la fira amb una tarifa preferencial amb el codi de descompte FAGEM176SP per a obtenir la tarifa preferencial.


Resum Assemblea oberta PAE MATARÓ MARESME 2019

 

La plataforma Empresarial del PAE Mataró-Maresme va celebrar el passat 10 d’abril la seva assemblea oberta i va aprofitar per presentar les novetats d’aquest any, posant especial èmfasi a l’activitat que la plataforma desenvolupa arreu de la comarca i no només a la feina que fa a la capital del Maresme.

L’acte, presentat per Roser Moré va començar amb un discurs de benvinguda del director general del Tecnocampus, Josep Lluis Checa, i tot seguit es va donar pas a l’anàlisi de les activitats de la plataforma durant l’any passat així com es va detallar el pla d’acció pel 2019.

Una jornada que va servir també per presentar el Projecte de Simbiosi Industrial que està duent a terme el PAE Mataró Maresme i la FAGEM, i també d’altres iniciatives empresarials i de serveis a les empreses, com pintures per a l’eficiència energètica, control horari o la nova senyalització integrada en la xarxa industrial.

Finalment, el dia va acabar amb la xerrada “Posa’t al dia sobre el 5G, el tema més revolucionari des de l’aparició d’Internet”, a càrrec del director del programa 5G del Mobile World Capital Barcelona, Eduard Martín.

Durant l’Assemblea oberta de la Plataforma Empresarial PAE MATARÓ MARESME es van fer les presentacions que es detallen a continuació:


PAE MATARO MARESME 2018 i línies d’actuació 2019
Projecte Simbiosi Industrial
Innopolígons 4.0
Reducció del cost de climatització un 30% en èpoques de calor
El Control horari arriba a totes les empreses, també les petites
Presentació de la Xarxa Industrial i Negocis de Catalunya
Modificació del Pla general d’ordenació sobre els usos de les activitats industrials i terciàries dels polígons
Projecte de Millora dels Polígons de Ponent


Nanoavant, T2APP i la Xarxa Industrial i Negocis ofereixen aventatges per les empreses del PAE MATARÓ-MARESME i de la FAGEM

 

El PAE Mataró-Maresme aconsegueix condicions preferents i descomptes molt interessants pels seus membres i també pels socis de la FAGEM. Aquestes són les propostes que ofereixen les empreses Nanoavant, T2app i la Xarxa Industrial de Negocis als negocis membres del PAE Mataró-Maresme.

Nanoavant, per exemple, proposa un descompte del 10% en la millora de l’aïllament tèrmic de la coberta mitjançant l’aplicació de pintura termo-reflectant, per tal de reduir un 30% el consum d’energia en climatització i millorar el confort tèrmic [més informació]. Per la seva banda, i amb condicions preferents pels socis del PAE Mataró-Maresme i la Xarxa Industrial i Negocis ofereix un servei complet de comunicació [més informació]. Finalment, T2app t’ofereix el servei Control horari amb les prestacions més actuals per a la teva empresa i per a tot el personal [més informació].

Per qualsevol dubte o consulta, poseu-vos en contacte amb la FAGEM.

 

Font: barcelonadot.com