El proper dimecres, 10 d'abril el Tecnocampus acollirà l'assemblea oberta organitzada pel PAE Mataró Maresme. Una jornada que començarà a les 16h i s'allargarà fins a les 20h. Durant la primera part de la tarda, la Presidenta de la FAGEM, Roser Moré, aprofitarà per presentar les línies d'actuació previstes per aquest any, així com es donarà a conéixer els projectes de sostenibilitat medi ambiental que la FAGEM té entre mans. A partir de quarts de sis de la tarda, serà el moment de repassar l'agenda amb els temes més destacats de l'actualitat empresarial i finalment, després de la pausa pel cafè, el periodista Tomàs Cascante entrevistarà a Eduard Martín, director del programa 5G de la Mobile World Congress, per saber què és el 5G i com ens canviarà la vida.

PROGRAMA DE LA JORNADA

16:00 Benvinguda a càrrec de Josep Lluís Checa, Director General del Tecnocampus.

16:10 PAE MATARO MARESME 2018 i línies d'actuació 2019, a càrrec de Roser Moré, presidenta de la FAGEM.

16:23 Projecte Simbiosi Industrial, a càrrec d'Alba Moreno, Tècnica en Medi Ambient de la FAGEM.

16:36 Innopolígons4.0, a càrrec de Carles Fillat, coordinador del Parc TecnoCampus Mataró Maresme.

16:49 Reducció del cost de climatització un 30% en èpoques de calor, a càrrec de Joan Ferré, CEO NANOAVANT, empresa membre del PAE, especialitzada en l'aïllament tèrmic de cobertes mitjançant l'aplicació de pintures termo-reflectants.

17:02 El Control horari arriba a totes les empreses, també les petites, a càrrec de Sebastià Guirao, CEO T2app.

17:15 Presentació de la Xarxa Industrial i Negocis de Catalunya, a càrrec d'Estefania Casado, CEO Xarxa Industrial i Negocis de Catalunya, empresa col·laboradora del PAE.

17:28 Modificació del Pla general d’ordenació sobre els usos de les activitats industrials i terciàries dels polígons, a càrrec de Mireia Ràfols, Cap de l'Area de Desenvolupament econòmic i Territori i d'Àngel Remacha, Direcció d'Ocupació i Promoció Econòmica, ambdós de l'Ajuntament de Mataró.

17:41 Projecte de Millora dels Polígons de Ponent, a càrrec d'Àngel Remacha, Direcció d'Ocupació i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Mataró.

17:54 Videos per a la Sostenibilitat.

18:10 Coffee break.

18:30 "5G" Què és el 5G i com ens canviarà la vida, a càrrec d'Eduard Martín, director del programa 5G de la MWCapital Barcelona entrevistat per Tomás Cascante.

19:15 Intervenció dels assistents.

19:45 Coffee- break.

20:00 Networking.

 

Font: fagem.org