Fira Industrial es presenta com la fira “d’experiències del mon industrial”.

El proper dijous 28 de març obrirà portes a Fira Sabadell la tercera edició de Fira Industrial, que organitza l’empresa Muntada i es presenta com un aparador pràctic de les darreres novetats en maquinària i subministraments industrials i punt de trobada del sector professional a Catalunya. Tot amb un enfocament molt enfocat en l’experiència de la visita.

En un espai de 3.000 metres quadrats més de 50 expositors nacionals i internacionals, institucions de promoció econòmica, escoles professionals, gremis i centres de negocis presentaran els seus productes i serveis, de forma pràctica, amb diverses demostracions, tallers i activitats. Els assistents podran adquirir productes amb ofertes i descomptes especials durant la fira. A més, l’organització de la fira sortejarà cinc viatges sorpresa a un destí europeu entre les persones que visitin el saló.

El saló tindrà diversos espais pràctics, dedicats a la indústria 4.0, amb demostracions i formació de robòtica amb un curs de iniciació a la robòtica i un altre a la robòtica col·laborativa. També hi haurà una àrea de demostracions de realitat virtual aplicada a la industria, on els assistents podran gaudir d’aquestes experiències de forma interactiva.

Font: isabadell.cat