El diputat delegat del PAM, Salvador Ferré, ha fet públic que la comarca del Baix Camp rebrà enguany un total de 5.056.280 euros d’inversions del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona, durant la reunió que ha mantingut amb alcaldes i regidors socialistes del Baix Camp i del Priorat a l'Hospitalet de l’Infant, també ha anunciat que el Priorat rebrà uns 2.536.400 euros. Salvador Ferré ha destacat «l’esforç que fa la Diputació per incrementar les dotacions econòmiques del PAM conscients com som que, lamentablement, en molts casos són les úniques inversions importants amb les quals poden comptar els municipis per poder impulsar les actuacions que demanen els seus veïns. Per això hem augmentat les partides destinades a tal efecte per reforçar aquesta actuació necessària al servei del territori i la seva gent».

D’aquesta manera, Reus rebrà enguany 499.742 euros provinents del Pla d’Acció Municipal, Cambrils 283.445 euros, Mont-roig 214.811 euros i Vandellòs 238.523 euros. Aquestes inversions també beneficien els municipis demogràficament petits com, per exemple, l’Albiol que rebrà 108.054 euros o l’Arbolí que en rebrà 94.949. Josep Masdeu, diputat provincial i vicepresident de la Diputació, ha destacat «el paper imprescindible que fa la Diputació a peu de carrer, treballant braç a braç amb el món municipal, per ampliar serveis, subvencions i actuacions», recalcant que «la nostra comarca, que s’apropa als 200.000 habitants, ha de ser una comarca equilibrada que doni serveis de la màxima qualitat tant als habitants dels grans nuclis de població i del litoral com als veïns dels pobles petits de l’interior».

Finalment, Imma Costa, diputada de Medi Ambient, ha donat a conèixer les inversions a la comarca incloses en el programa de modernització d’equipaments informàtics per a garantir l’administració electrònica «estem parlant d’un volum inversor realment molt important que al Baix Camp ascendeix fins als 445.486 euros per enguany. Gràcies a aquestes ajudes l’Ajuntament disposarà dels recursos necessaris a fi i efecte de poder modernitzar els seus equipaments informàtics i garantir l’administració electrònica que sigui d’utilitat als seus veïns».

Font: ReusDiari.cat